Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@06:04:17 GMT

یادگیری زبان فرانسه چقدر طول می کشد؟

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۷۰۹۷

یادگیری زبان فرانسه چقدر طول می کشد؟

یکی از سوالاتی که ممکن است پیش از یادگیری هر زبانی فکرتان را مشغول کند، این است که چقدر زمان می برد تا زبان مورد نظر را یاد بگیرید؟ متاسفانه نمی توان زمان قطعی مشخص کرد و طول مدت یادگیری زبان، به عوامل متعددی از جمله شرایط خود فرد و شیوه انتخاب او برای یادگیری بستگی دارد.

یادگیری یک زبان جدی فرآیندی است که پیچیدگی های مخصوص به خودش را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدرت یادگیری در افراد گوناگون متفاوت است. مسلما یک کودک 12 ساله، زودتر از یک فرد 50 ساله زبان جدیدی را یاد می گیرد. چرا که قدرت یادگیری او بیشتر است، علاقه مندی و شور و اشتیاق کودکی او باعث تمرکز و هدفمندی بیشتری می شود. همچنین به لحاظ ضریب هوشی ممکن است فردی در سطح بالاتری باشد و مفاهیم دستور زبان جدید را سریع تر یاد بگیرد.

اما با وجود همه این ها، راهخی که برای یادگیری زبان جدیدی همچون زبان فرانسه یاد می گیرید، تا اندازه زیادی، بر روی روند و سرعت یادگیری تان تاثیر دارد. در این مقاله می خواهیم به شما عوامل موثر در مدت زمان یادگیری زبان فرانسه را بگوییم و در نهایت بهترین راهی که منجر به یادگیری سریع زبان فرانسه می شود را برایتان بازگو کنیم.

عوامل موثر در مدت زمان یادگیری زبان فرانسه

همانطور که گفتیم، برای هر فرد، عوامل و فاکتورهای متفاوتی در یادگیری دخیل است. بیایید نگاهی به برخی از عوامل مختلف داشته باشیم و چگونگی اثر آن ها بر کندی یا سرعت یادگیری زبان فرانسه را بررسی کنیم.

· داشتن تجارب قبلی در یادگیری یک زبان جدید

· مدرسی که قصد دارید به کمک او یاد بگیرید

· شیوه ای که برای یادگیری انتخاب می کنید

· مدت زمانی که برای یادگیری در نظر می گیرید

· نوع نگرش شما به یادگیری زبان فرانسه

· انگیزه، علاقه و هدف شما برای یادگیری

توجه داشته باشید که یادگیری هر زبانی چالش ها و پیچیدگی های منحصر به فردی دارد. اینکه چقدر با سرعت یک زبان را یاد بگیرید، ممکن است از فردی نسبت به فرد دیگر، کاملا تفاوت داشته باشد. عوامل مختلفی هم هستند که بر سادگی یا سختی یادگیری می افزایند. مثلا اینکه شما چه روشی را انتخاب می کنید و از چه منابعی برای یادگیری استفاده می کنید.

فرانسوی زبانی عاشقانه، زیبا و کاربردی است

تعریف شما از تسلط به زبان چیست؟ آیا اینکه مدرک داشته باشید، تسلط شما را تضمین می کند؟ اینکه چندین سال از عمرتان را صرف کنید و ادعا کنید که مثلا 5 سال را در راه یادگیری سپری کرده اید کافیست؟ نه! مطمئنا اینطور نیست.

تسلط به زبان در حقیقت به این معناست که شما واژگان بسیاری از آن را بدانید و در صحبت کردن و یا پاسخگویی، نوشتار و درک مطالب موجود در زبان انتخابی تان، آگاهی کامل بدست بیاورید. با توجه به این تعریف، شما باید هدف خود از یادگیری  و برنامه ریزی های لازم برای آن را انجام دهید. همین ماهیت تسلط را سایت duolingo نیز در نظر دارد.

البته با خودتان روراست باشید و از خودتان بپرسید، چقدر فرانسوی را دوست دارم؟ اگر واقعا یادگیری زبان فرانسه را دوست داشته باشید، مشتاقانه آموزش این زبان زیبا را دنبال می کنید و مطمئنا زودتر هم به نتیجه می رسید. حتما شنیده اید که می گویند اگر کاری را با علاقه انجام دهید، بهترین نتیجه را دریافت می کنید. دقیقا یادگیری زبان فرانسه، توام با علاقه نیز مصداق همین است.

وقتی از همه چیز زبان فرانسه لذت ببرید و از نیروی انگیزه سرشار باشید، مدت زمان یادگیری شما کمتر و کمتر می شود. می خواهید زود از همه اسرار آن  سر در بیاورید و حتی خودتان را به آب و آتش می زنید که زود به این زبان تسلط پیدا کنید. ممکن است همه مکالمات روزمره خود را نیز با زبان فرانسه و بر اساس نکاتی که یاد گرفته اید صورت دهید.

روش انتخابی شما برای یادگیری زبان فرانسه چیست؟

یکی از زبان های متداول در جهان، فرانسوی است. این زبان کاربردی به شکل رسمی در 29 کشور دنیا استفاده می شود. مثلا در کانادا و هائیتی که جزئی از آمریکای شمالی هستند،  در برخی کشورهای آفریقایی و اروپایی، زبان فرانسه بکار می رود و اگر فردی هستید که قصد مهاجرت به کانادا را دارید، یادگیری زبان فرانسه شانس شما را برای مهاجرت بالا می برد.

پس می بینید که زبان فرانسه می تواند برای شما بسیار مفید باشد. چیزی که واضح است آن است که همه دوست دارند به سریع ترین شکل ممکن یک زبان دیگر را یاد بگیرند. بنابراین ما به شما توصیه می کنیم که از روش آموزش آنلاین زبان فرانسه کمک بگیرید. وبسایت های بسیاری به صورت آنلاین، آموزش سطوح مختلف زبان فرانسه را برای علاقه مندان ارائه می کنند.

یکی از این وبسایت های محبوب که رضایت اغلب کاربرانش را بدست آورده، وبسایت من و زبان است. این وبسایت 6 زبان زنده دنیا را که البته یکی از آن ها فرانسه می باشد، به خوبی و بر اساس برترین متد های روز دنیا آموزش می دهد. خوبی آموزش آنلاین زبان فرانسه این است که شما در هر کجا و هر زمان می توانید یک کلاس آموزشی را همراه خود داشته باشید. با من و زبان شما می توانید با هر سطحی به آموزش بپردازید. در این پکیج ها تمام سطوح زبان فرانسوی تدریس می شوند.

شاید صبح حوصله یادگیری نداشته باشید، می توانید زمان یاد گرفتن فرانسه را به فرصتی دیگر در روز موکول کنید. ممکن است خجالت بکشید با لهجه فرانسوی جلوی دیگران صحبت کنید، یا اعتماد به نفس کافی برای مکالمه در کلاس حضوری را نداشته باشید. بنابراین می توانید بدون صرف انرژی و هزینه اضافی، بهترین شرایط را برای یادگیری زبان فرانسه در اختیار داشته باشید.

امروز برنامه یادگیری زبان فرانسه را تنظیم کنید

به عنوان نکته پایانی می خواهیم به شما بگوییم یکی از آسان ترین زبان های اروپایی برای آموختن، زبان فرانسه است. از این زبان نکات مشابه بسیاری از جهات مختلف، به زبان انگلیسی دارد. از طرفی این زبان 220 میلیون متکلم در سراسر جهان دارد و روز به روز بر شمار این افراد اضافه می شود. قبل از شروع زبان فرانسه ابتدا کارهای زیر را انجام دهید تا زودتر و بهتر زبان فرانسوی را بیاموزید.

· برای خودتان هدف یادگیری مشخص کنید

· خودتان را با زبان فرانسوی محاصره کنید

· ذهن خود را آزاد بگذارید

· تمرکزتان را بیشتر روی واژگان اصلی فرانسه بگذارید

· رایج ترین کلمات فرانسه را یاد بگیرید

· تا می توانید به محتواهای معتبر فرانسوی اکتفا کنید. (فیلم تماشا کنید، فایل صوتی گوش دهید و مطالعه کنید...)

۲۱۲۱

کد خبر 1498507

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: یادگیری زبان فرانسه برای یادگیری داشته باشید یاد بگیرید زمان یاد مدت زمان یک زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۷۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب این قارچ‌ها باشید!

آفتاب‌‌نیوز :

طی روز‌های گذشته سخنگوی سازمان اورژانس کشور از افزایش سه برابری مسمومیت با قارچ‌های وحشی در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و اعلام کرد که در یک ماه گذشته ۵۳ نفر بر اثر مصرف قارچ‌های خود رو، دچار مسمومیت و ۱۴ نفر از آن‌ها در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند.

گفته می‌شود در فصل بهار و با افزایش حجم بارش‌ها، قارچ‌های زیادی در طبیعت می‌رویند و ممکن است برخی افراد بدون آگاهی این قارچ‌های خود رو را به‌عنوان قارچ خوراکی مصرف کنند که در نهایت ممکن است منجر به مسمومیت‌های شدید و حتی مرگ افراد شود.

اما سوالی که با انتشار این اخبار در ذهن بسیاری از افراد پیش می‌آید این است که چگونه می‌توان قارچ‌های سمی را از غیرسمی در طبیعت تشخیص داد و آیا همه قارچ‌هایی که در طبیعت می‌رویند سمی هستند؟ سوالی که ترحم بهزاد - مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در پاسخ به آن می‌گوید طبق مطالعات متخصصین و کارشناسان مربوطه، قارچ‌های سمی از نظر خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه شباهت زیادی به قارچ‌های خوراکی داشته و بسیار خطرناک هستند. تشخیص انواع خوراکی قارچ از انواع سمی مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه شناسی امکان پذیر است.

بهزاد همچنین از مردم درخواست کرد که از برداشت و مصرف خودسرانه قارچ‌های موجود در طبیعت و همچنین گیاهان دارویی که نوع آن‌ها را نمی‌شناسند جداً خودداری کنند.

وی همچنین عنوان کرد که بر اساس گزارش‌های واصله برای سم قارچ، پادزهر وجود ندارد و معالجه میسر نیست؛ بنابراین تنها راه ممکن جلوگیری از صدمات مصرف این نوع گیاهان و عدم برداشت گیاهان ناشناخته است که علاوه بر صدمات جانی، به اکوسیستم مرتعی آسیب می‌رساند، تنوع زیستی را از بین می‌برد، موجب تخریب منابع می‌شود، خسارات و زیان فراوان به نسل فعلی و نسل‌های آینده می‌زند و موجب انقراض گونه‌ها شده و حیات را از بین می‌برد.

مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تصریح کرد: مصرف قارچ توسط حیوانات و پرندگان، بیانگر غیر سمی بودن آن قارچ برای انسان نیست و حتی برخی از سموم مقاوم به گرما بوده و آماده سازی آن به صورت کباب، آب پز و بخار پز و سرخ کردن، مواد سمی از بین نمی‌برد و سم زدایی نمی‌شوند؛ بنابراین توصیه می‌شود از برداشت و مصرف خودسرانه گیاهان دارویی و قارچ‌ها که نوع آن‌ها را نمی‌شناسید جداً خودداری کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رزرو هتل تفلیس ارزان یا لوکس؟
  • فیلم| هر جا که باشید، این مرسدس بنز به دنبال شما می‌آید!
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • مدارک لازم برای تعویض شناسنامه در ۱۴۰۳ + جزئیات